Ik heb een leuke foto!

Foto's en filmpjes waarop mensen te identificeren zijn, zijn persoonsgegevens. En dat betekent dat de privacywetgeving van toepassing is. Wij moeten bij het verwerken van persoonsgegevens een wettelijke grondslag hebben om foto's en filmpjes te mogen maken en publiceren. Zoals toestemming van jullie. Daarom vragen wij je het formulier hiernaast volledig in te vullen. Zodat wij zeker weten dat het oké is dat jullie foto op onze website staat en/of social media. Alvast bedankt.

Toestemming

Waar geef je toestemming voor?
Met de Toestemmingsverklaring die hieronder is opgenomen, vragen we je aan te geven waarvoor wij beeldmateriaal van jou mogen gebruiken. Hieronder vink je zelf aan waar de foto getoond mag worden op internet. Wanneer we beeldmateriaal voor een ander doel willen gebruiken dan in de verklaring staat vermeld, dan nemen we contact met je op. Hoe lang wordt jouw beeldmateriaal bewaard?
We bewaren jouw foto of video onbeperkt. En steeds als we de foto of video willen gebruiken, vragen we jou daar opnieuw toestemming voor. Natuurlijk mag je altijd de door jou gegeven toestemming intrekken. Zonder toestemming zal er daarna geen beeldmateriaal meer getoond worden. Als je jouw toestemming intrekt, bewaren we jouw beeldmateriaal niet meer. Alvast bedankt voor je medewerking!

Bovengenoemde geeft toestemming voor gebruik van de aangeleverde foto op: