Eten & drinken

dat maakt de boottocht echt compleet!

Tijdens de boottocht nemen we graag proviant voor julle mee. We hebben diverse mogelijkheden om uit te kiezen, klik op de foto's hieronder, of kom zelf met jullie wensen en wij gaan kijken of het kan en sturen je een vrijblijvende offerte.

Drankjes aan boord

Tijdens de boottocht dorst gekregen? Geen probleem. Elke boottocht nemen wij voor jullie koelboxen mee met heerlijk gekoelde drankjes.

We nemen mee: blikjes frisdrank, sapjes, bier, wijn en water, deze worden na afloop van de vaart aan je gefactureerd. Het is niet toegestaan om eigen hapjes en drankjes mee te nemen.

Koffie, thee & koek

We nemen graag een tafelkleedje met koffie en thee voor u mee! En daarbij naar keuze een lekkere Gramsberger kruidkoek of het in de streek bekende koekje 'Het Vechtdalanjertje' , 
En voor de kinderen tot 12 jaar een flesje fris en een cake-je.

Koffie, thee &  krentenwegge

Liever iets meer vullends bij de koffie? Dan kunnen we een mand heerlijke krentenwegge meenemen vers van de plaatselijke bakker.

Lunch

Wil je liever tijdens de boottocht lunchen? Dat kan, we nemen een mand vers belegde broodjes mee en fruit en uiteraard koffie, thee en sap. Prijs en wensen op aanvraag.

Voor bij de borrel

We kunnen ook diverse hapjes meenemen voor bij de borrel. Van eenvoudige hapjes als een blokje kaas en een stukje worst tot goed gevulde borrelboxen in welk thema dan ook. Geef ons uw wensen door, dan kunnen wij je een offerte sturen vooraf.

Knabbels mee

Bij een lekker drankje is iets te knabbelen wel zo gezellig. Je kunt bij de boottocht een kistje met diverse nootjes (van de plaatselijke notenboer) met worstjes en chips bestellen.

Geef dit door bij je reservering. Prijs op aanvraag.

Deel deze pagina: