Eten & drinken

dat maakt de boottocht echt compleet!

Tijdens de boottocht nemen we graag proviand voor jullie mee. We hebben diverse mogelijkheden om uit te kiezen, klik op de foto's hieronder, of kom zelf met jullie wensen en wij gaan kijken of het kan en sturen je een vrijblijvende offerte.

Drankjes aan boord

Tijdens de boottocht dorst gekregen? Geen probleem. Elke boottocht nemen wij voor jullie koelboxen mee met heerlijk gekoelde drankjes.

We nemen mee: blikjes frisdrank, sapjes, bier, wijn en water, deze worden na afloop van de vaart aan je gefactureerd. Het is niet toegestaan om eigen hapjes en drankjes mee te nemen.

Koffie, thee & koek

We nemen graag een tafelkleedje met koffie en thee voor u mee! En daarbij naar keuze een lekkere Gramsberger kruidkoek of het in de streek bekende koekje 'Het Vechtdalanjertje' , 
En voor de kinderen tot 12 jaar een flesje fris en een cake-je.

Koffie, thee &  krentenwegge

Liever iets meer vullends bij de koffie? Dan kunnen we een mand heerlijke krentenwegge meenemen vers van de plaatselijke bakker.

IMG 0912

Lunch aan boord

Wil je liever tijdens de boottocht lunchen? Dat kan, we hebben keuze uit meerdere soorten lunch. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor bij de borrel

Altijd gezellig aan boord, een borrelplank. Een goed gevulde borrelplank met diverse soorten hapjes en knabbels, voor elk wat wils. Het water loopt je in de mond.

Knabbels mee

Bij een lekker drankje is iets te knabbelen wel zo gezellig. Je kunt bij de boottocht een kistje met diverse nootjes (van de plaatselijke notenboer) met worstjes en chips bestellen.

Geef dit door bij je reservering. Prijs op aanvraag.

Deel deze pagina: