Vaartijden

Ons vaarseizoen is dit jaar van 22 april tot 1 oktober. Wij varen geen vaste vaartijden maar op aanvraag. Maandag tot en met vrijdag varen we vanaf 13.00 uur. Zaterdag en zondag is ook de ochtend mogelijk om te varen. Wij varen hoofdzakelijk voor groepen vanaf 12 volwassenen. (Bij deelname minder dan 12 personen wordt de prijs berekend op basis van 12 personen)

In de maanden juli en augustus is het ook mogelijk individueel bij onsn op te stappen, met gezin, 2 personen of alleen. Hiervoor plannen we een aantal  opstaptochtjes in waarvoor je kunt reserveren via onze website of per mail of app. Deze data zal op de website staan zodra ze bekend zijn en worden ook op onze Instagram- en Facebookpagina gedeeld.

Opstaptochtjes

Wil je graag een keertje meevaren maar niet met een groep vanaf 12 personen maar gewoon lekker met z'n tweetjes, of met je gezin? Of mischien wel alleen. Dat kan, alleen in de maanden juli en augustus, varen wij vaste opstaptochten op vaste tijden. Bij deze tochtjes kun je zo opstappen, alhoewel het wel verplicht is om vooraf je plekje te reserveren in verband met het maximaal aantal personen waarmee wij coronaproof mogen varen en registratie.

Prijs opstaptocht: 1,5 uur incl. 1 consumptie:

Per persoon € 14,- | kinderen tot 12 jaar € 8,00 

Deel deze pagina: